středa 6. května 2015

Co je to Wattpad?

Je mou poviností vám představit tuto naprosto úchvatnou stránku! Co se v ní dělá? Je to lehké, čte a píše povídky..

 

 

 Nemohla bych váám nepředstavit tuhletu úchvatnou stránku! Na co vlastně stránka je? Na psaní knížek/povídek a na čtení! Prostě luxus..

 Na tuhle jstránku jsem náodou narazila, kvůli hledání Baenových kronik od Cassandry Clare v češtině. Našla jsem knížku přeloženou právě na wattpadu od jedné šikovné překladatelky. Sice jsem knížku nedočetla, avšak po větším prozkoumání stránky, kde se kniha vyskytovala mě přejel mráz po zádech z uvědomění, že: Tahle stránka je to co jsem celý život hledala!... Dobře, trochu přeháním, ale co.. Je fakt úchvatná.

http://www.wattpad.com/story/30360190-one-question-why-meDokud píšeš do šuplíku a bojíš se své příběhy ukázat mamce, či kamarádce, ze strachu, že jsou příliš "Trapnééé", tak piš rozhodně sem! Účet si můžeš zřídit zcela anonymně, a spousta lidí si tvůj příběh přečte! Že je to blbost? Ne!

Nikdy jsem nenapsala žádnou pořádnou povídku, natož knížku. Když neberu ohled na pohádky o kočičkách, které jsem jako malá pyšně psávala. Zde mě nikdo neznal, a přesto byli čtenáři. Brzo jsem napsala povídku o Lokim a ještě teď si pamatuju, jak potěšil a zárověň dodával "můzu" k psaní dalších a dalších vět. Každý komentář pohladil na duši a každý "lajk" byl jako požehnáním. Nedávno jsem dosáhla 2 000 reads a při krásném vzpomínání na mini oslavečku, když jsem měla prvních 100 read jen s úsměvem vzpomínám. 


Proto teď, když náhodou na Wattpadu narazím na začínajícího spisovatele, podpořím ho kladným komentářem, protože vím jaké to je.

_______________________________________________________________________
Nejlepší je , že na Wattpadu se rozrostli české kořeny a momentálně zde najdu stovky, tisíce českých knížek. 
Dokonce poznávám spisovatele se stejnými zájmy a koníčky (fangirl :D)..

Když jsem prožívala fakt silnou Wattpad mánii, Adélka, když něco potřebovala, napsala mi na Wattpad a ne na FB, protože věděla, že budu rychlji reagovat na Wattpad než na FB..

____________________________________________

Zkráceně... Všem bych Wattpad rozhodně doporučovala a pokud už jste registrovaní, určitě napiště přezdívku aď si počtu i něco od vás.. ;-)

Vaše Barčáá!!

https://www.wattpad.com/




11 komentářů:

  1. Wattpad znám a taky jsem si na něm založila účet, i když své fanfikce dávám v první řadě na fanfiction.net
    No, pokud má někdo zájem o anglicky psané povídky na téma Ever After High, pak tady: http://www.wattpad.com/myworks/30633433-eah-the-legend-of-zelda

    nebo tady: https://www.fanfiction.net/u/4058657/TheGreatStorycollector

    Popřípadě mám i deviantart účet thecutestpuppy.

    OdpovědětVymazat
  2. Wattpad to je moja závislosť! :D Sú tam neuveriteľné ff-ky a všelijaké iné príbehy, ktoré by si zaslúžili čestné miesto v kníhkupectvách! Niekedy žasnem nad tým, čo všetko tá stránka v sebe skrýva :D
    Bože keď si spomeniem na prvé hviezdčky, komentáre na moju poviedku, tak... Ach! :D Proste plno pocitov sa vo mne búri :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skvělé!! Určitě si něco přečtu! už se nemůžu dočkat až přijedu domů a rozkliknu si nejakou tu tvoji povídku! :D

      Vymazat
  3. Naprosto s tebou soucítím! :3 Některé povdky na Wattpadu jsou lepší než knihy v regálu v knihkupectví! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Wattpad jsem objevila asi před měsícem a teď na něj nedám dopustit! Dá se říct, že jsem i díky němu začala po dlouhé době znovu psát, protože jsem přečetla spoustu anglických příběhů na podobné téma hrozně mě to motivovalo...protože chápu, že většina těch lidí je stejná jako já, chtějí, aby si jejich příběhy lidé četli, ale nemusejí se s nimi vídat každý den v reálu :D a ta podpora je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím, začínáme s takovým projektem, knihovnou nejlepších děl na wattpadu http://nejknihy-z-wattpadu.webnode.cz/ takže pokud o něčem dobrém víte nebo sami píšete, pošlete nám to na stránky. Děkujeme.

    OdpovědětVymazat
  6. co znamena na wattpadu 'Archivovat' ?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já na tohle nejsem expert, ale jak jsem to tak procházela...když dočteš story a nechceš, aby jsi ji měl v knihovně, ale stejně si ji chceš schovat, tak si ji archivuješ.....za pravdivost neručím..moc tam nefunguju ;)

      Vymazat
  7. Ahoj, já cosi píšu, ale mám zatím tři kapitoly. Kdyby ses chtěla podívat, mám přezdívku agnnie.

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj.
    Jsem na wattpadu nová.
    Co prosím vás znamená to písmenko K???

    OdpovědětVymazat

Doufáme,že se vám příspěvek líbil. Co kdybyste nám na něj nechali názor v komentářích?

Všechny texty (mimo anotace a citace) jsou výtvory mé osoby. Template created by Lasantha Bandara. Používá technologii služby Blogger.

Pravidelní čtenáři