neděle 29. listopadu 2015

Milostné dopisy na rozloučenou? Taky možnost...

VŠEM KLUKŮM, KTERÉ JSEM MILOVALA

JENNY HANOVÁ

Co by se stalo, kdyby všem klukům, kteří se ti líbili, někdo najednou sdělil, že ses do nich zamilovala…?

Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara Jean nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala – na rozloučenou. Lara nikdy nedala žádnému klukovi najevo, že ho má ráda. A když už nechtěla být zamilovaná, napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí. Ale jednoho dne dopisy z krabice zmizí a Lara zjistí, že je někdo rozeslal. 

A najednou musí čelit všem pocitům, které před světem – a hlavně přímo před adresáty dopisů – pečlivě ukrývala! A jak se postupně vyrovnává s minulostí, zjišťuje, že něco dobrého to rozeslání dopisů přece jen přineslo.


Autor: Jenny Han
Rok vydání(orig.): 2014
Rok vydání (ČR): 2015
Počet stran: 320
Nakladatelství: CooBoo


Tuhle knihu jsem si v knihkupectví vybrala úplně náhodou. Koupi jsem nijak neplánovala a o tuto knihu se příliš nezajímala. Potom jsem ale přišla do Knihcentra a mezi knihami pro mládež na mě koukal ten kouzelný hřbet, který bych vám vyfotila, ale zabavila mi ji kamarádka. No a já jsem ji prostě MUSELA mít!

 Nápad "milostných dopisů na rozloučenou" se mi zprvu zdál jako naprostá kravina, ale v púrůběhu čtení se z toho stal opravdu dobrý nápad...i když asi není nejlepší nápad na ně napsat i adresu a nalepit známku, protože si někdo může zahrát na mrchu a prostě je odeslat.

Lara Jean je sympatická dívka, která mi docela připomínala mě samotnou.

Její mladší sestra Kitty je zlatíčko, které jsem si hned oblíbila. A ne..mou sestru opravdu nepřipomíná.

Margot-starší sestra Lary Jean byla...upjatá a dle mého názoru i trochu sobecká. Jasně, na začátku vypadala jako Matka Tereza, ale nakonci se myslím docela vybarvila.

Josh...Josh je....Josh :D Roztomilý, milý ale já jsem mu moc nefandila..možná trošku na začátku, ale potom ne.

Milý Petere, asi jsem se do tebe zamilovala a fakt, že nejsi opravdový mi láme srdce...takhle nějak by začínal můj dopis. Prostě #TeamPeter :D

Abych se tak nějak přiznala...vůbec nevím, co bych vám asi tak měla napsat. Prostě si ji přečtěte a uvidíte sami, jak těžké je něco říct. Mně osobně se při vzpomínce na ti trochu rozechvěje srdce. Prostě a jednoduše-Nemožně se těším na druhý díl PS I Still Love You, který by měl, pokud se nemýlím vyjít u CooBoo někdy příští rok.


*****

2 komentáře:

  1. Táto kniha musí byť skvelá, veľmi ma zaujala :) mimochodom, super recenzia!

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé :) taky jsem četla :) Můj názor na knihu najdeš na mém blogu :) Jinak, super recenze a jsem ráda, že se ti kniha líbí. :)

    http://my-ideallife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Doufáme,že se vám příspěvek líbil. Co kdybyste nám na něj nechali názor v komentářích?

Všechny texty (mimo anotace a citace) jsou výtvory mé osoby. Template created by Lasantha Bandara. Používá technologii služby Blogger.

Pravidelní čtenáři